Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

5 december 2019
Aeromexico vernieuwt onboard amenity kits

 


Het nationale vliegtuigmaatschappij van Mexico, Aeromexico heeft de onboard amenity kits vernieuwd voor reizigers die op long-haul vluchten in de businessclass van Aeromexico, vliegen. 

In samenwerking met Formia, heeft de maatschappij op maat gemaakte service kits voor de reizigers tot stand gebracht, waarbij de kits ontworpen zijn door het luxe Italiaanse modemerk ETRO. De vernieuwde amenity kits zijn voor de eerste keer aan boord beschikbaar op de routes van en naar het Amerikaanse continent. 

Het nieuwe ontwerp is voorzien van twee hoogwaardige tassen met de unieke ETRO-stijl. Het buitengedeelte van de tas is gemaakt met een elegante effen kleur en is met het karakteristieke Paisley-patroon van het merk afgewerkt. In elke kit vinden klanten een selectie van ETRO cosmetica, een oogmasker met de Paisley patroon en slippers voor een comfortabele vlucht. De amenity Kit heeft ook een speciaal ontworpen notitieboek voor Aeromexico klanten die reizen in businessclass.

"Bij Aeromexico werken we graag samen met Formia aan het revolutioneren van onze inflight ervaring." aldus Antonio Fernandez, senior vice president on-board products bij Aeromexico. Met deze innovatie, hoopt Aeromexico de manier en ervaring waarop klanten vliegen verder te verbeteren op de routes naar Barcelona, Londen, Madrid, Parijs, Seoul, Narita en Argentinië, Brazilië en Chili in Zuid-Amerika.