Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

14 maart 2019
Komend weekend Grieks-Nederlands Expo in Houten

 


Van vrijdag 15 tot met zondag 17 maart aanstaande, wordt in Houten (Utrecht), het tweede Grieks-Nederlands Expo Festival georganiseerd bij Ellada Pantou, een coöperatie zonder winstoogmerk.

Deze beurs staat in het teken van de sterke relatie tussen Griekenland en Nederland, met veel aandacht voor cultuur, de handelsbetrekkingen en uiteraard lekker eten en drinken. De visie is om over de hele wereld de boodschap uit te dragen dat Griekenland vooral ‘cultuur’ betekent. Het hoofddoel is het versterken van de commerciële en culturele banden tussen Nederland en Griekenland. Het exportgerichte Grieks-Nederlands Festival is een 3-daagse beurs met evenementen en activiteiten dat jaarlijks plaatsvindt in Nederland. De beurs brengt de Grieks-Nederlandse betrekkingen onder de aandacht. 

Producten en diensten
Op deze beurs ervaart de bezoeker Griekenland van verschillende kanten. Er zijn typisch Griekse gerechten te proeven. Ook kunnen deelnemers kennismaken met de nieuwste producten en diensten uit Griekenland. Tijdens de geplande optredens en voorstellingen ervaar het publiek Griekse kunst & cultuur.

Netwerken
Het Grieks-Nederlands Expo Festival is een must voor ondernemers die direct of indirect met Griekenland te maken hebben en een unieke gelegenheid om producten en diensten te promoten en onder de aandacht te brengen bij een specifieke doelgroep. Tijdens het evenement is alle gelegenheid om kennis te maken, zaken te doen en te netwerken. Ga voor meer informatie over het Grieks-Nederlands Expo Festival en de Griekse mede-exposanten naar www.gnef.nl.