Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

22 augustus 2019
Nog 7 dagen kans op vliegticket El Al

 


De nationale luchtvaartmaatschappij van Israël, El Al, vliegt al sinds 1956 direct van Amsterdam naar Tel Aviv. Vandaag de dag is El Al de enige luchtvaartmaatschappij met een echte businessclass op de route Amsterdam-Tel Aviv. In de onlangs verschenen e-learning El Al van e-learningplatform ETravelTraining leer je het product van El Al beter kennen én maak je kans op een ticket naar Tel Aviv.

De direct verbinding tussen Amsterdam en Tel Aviv is sinds de start in de jaren 50 een belangrijke route voor El Al. Zowel reizigers op vakantie of familiebezoek als zakelijke passagiers maken veel gebruik van de vlucht. Tussen Nederland en Israël worden veel zaken gedaan, hetgeen resulteert in een groot aantal zakenreizen. Israël staat daarbij bovenaan het lijstje van bestemmingen voor religieuze reizen. Andersom is Nederland een populaire vakantiebestemming voor veel Israëliërs, die naar Amsterdam komen voor een citytrip of Nederland als ideale familiebestemming zien. Er zijn op de route Amsterdam - Tel Aviv 11 vluchten per week. 

Maak kans op ticket naar Tel Aviv
Met het maken van de training maak je kans op een vliegticket naar Tel Aviv! Wat moet je doen? Ga naar www.etraveltraining.eu, log in op jouw eigen platform en start de training El Al. Om kans te maken op een ticket naar Tel Aviv dien je de training voor 30 augustus 2019 af te ronden met minimaal 80 punten. Je hebt dus nog ruim een week om de training te maken! Meld je vervolgens aan voor de prijs via de button Reizen & Prijzen.