Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

12 september 2019
Nieuwe algemeen directeur Tourism Australia

 


Tourism Australia heeft de nieuwe algemeen directeur van de organisatie bekend gemaakt. De nieuwe directeur, Philippa Harrison, was al werkzaam bij de organisatie als Executive General Manager International, die toezicht hield op een netwerk van internationale kantoren in 12 landen, het onderhouden van luchtvaartrelaties en distributiekanalen.
 
Door de promotie wordt Harrison het eerste vrouwelijke hoofd van de nationale toeristenorganisatie ooit, na een periode van enkele maanden waarin zij al de rol van interim-directeur bekleedde. Voorzitter van Tourism Australia, Bob East, zegt dat Harrison een opvallende kandidaat was in het interviewproces. "Phillipa heeft een enorme bijdrage geleverd in haar drie jaar bij Tourism Australia. Ze heeft grote steun in de industrie en ik ben ervan overtuigd dat Tourism Australia in de beste handen is", zegt hij.
 
Periode van uitdagingen en kansen
Harrison zegt dat de kans om de nationale toeristische organisatie van Australië te leiden, een grote kans is in haar carrière. Harrison: "Ik kan niet gelukkiger of trotser zijn met de kans om het team van Tourism Australia te leiden. Dit is een periode van verandering, uitdaging en kansen voor onze branche. Met de wereldwijde concurrentie om de reisportefeuille, de eisen van de internationale reiziger die steeds groter worden en tegenslagen in zowel het wereldwijde als het Australische toerisme, is de behoefte aan een sterke en samenwerkende industrie nog nooit zo groot geweest. Mijn focus ligt er op om ervoor te zorgen dat Tourisme Australia voorop blijft lopen, door creatieve en impactvolle marketing, maar ook door de belangrijke distributie- en samenwerkingsplatforms die we de industrie bieden." Philippa Harrison neemt onmiddellijk de nieuwe functie in.