Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

17 mei 2019
Travelution mei-editie verschenen

 


Herman den Blijker is net terug van vakantie naar Curaçao, waar hij voor het eerst samen met zijn zoon heeft gedoken. Ook reisde hij naar verrassende Europese bestemmingen voor het tv-programma Herman tegen de rest. In het interview met Travelution vertelt hij over de verschillen in keukens en eten en welke bestemming hem het meest verrast heeft.

Verder in de mei-editie van Travelution een interview met Pascall van Mastrigt-Kampen van LMX Touristik, waarin ze vertelt over maatwerkprogramma LMX Individuell en de laatste mogelijkheden bij de Duitse touroperator. In een destination report Rijnland-Palts een beknopt overzicht van wat deze Duitse deelstaat te bieden heeft. Bekijk tot slot de fotoverslagen van diverse evenementen waar Travelution aanwezig was: de Indaba in Zuid-Afrika en natuurlijk het exclusieve diner met de Dominicaanse Republiek in restaurant GOUD. 

Vergeet je niet op te geven voor de Maleisië fotoverkiezing om kans te maken op een reis naar Maleisië en een nieuwe digitale camera! Foto's insturen kan nog tot 1 juni.