Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

Stem nu op jouw favoriete Griekenlandstory

De finalisten van de Instagramcontest Griekenland 2018 zijn bekend. Reisprofessionals kunnen via de Facebook-pagina van Travelution Magazine stemmen op hun favoriete Griekenlandstories. De 3 reisprofessionals met de meeste stemmen krijgen in 2019 de kans om naar een Griekse bestemming naar keuze af te reizen.

Na de zomervakantie ging Travelution in samenwerking met het Grieks Verkeersbureau van start met de zoektocht naar de mooiste, meest bijzondere en creatiefste Griekenland ‘verhalen’ door reisprofessionals op Instagram. Velen maakten Griekenlandhighlights aan op hun profiel en de jury selecteerde in totaal 5 finalisten die elk een mooi fotoverslag maakten van hun reizen door Griekenland.

Finalisten
Laura Vlaanderen (Vakantie Discounter) deelde foto’s van de onder Nederlandse vakantiegangers populaire eilanden Santorini, Kos en Kreta. Ester van Mourik (VakantieXperts) bracht Zakynthos, Kreta, Rhodos en Lindos op creatieve wijze in beeld. Maaike Schuurman (Gorcums Reisburo) deelde niet alleen foto’s, maar ook korte video’s met persoonlijke tips, van Kefalos en Kos. Lisette den Boef deed verslag van haar rondreis over Mykonos, Paros, Naxos en Santorini. En Carina Doesburg (Personal Touch Travel) bezocht Corfu en Kefalonia. Een overzicht van de stories van de kansmakende finalisten (in totaal zijn er 3 per finalist gekozen), vind je in het Facebook-album ‘Instagramcontest 2018’.

Breng vóór 17 december 2018 jouw stem uit!
Wat moet je doen? Bekijk de stories via Facebook, geef aan welke stories jouw favoriet zijn door de foto waarop ze te zien zijn te liken en bepaal mee welke finalist verder mag instagrammen in Griekenland! De uitreiking zal plaatsvinden op de vakdag van de Vakantiebeurs 2019. De stemperiode eindigt op 17 december. Bekijk voor alle Griekenlandstories van de finalisten hun persoonlijke Instagram-account.