Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

 

Pure privacy in Qsuite Qatar Airways

Qatar Airways is de eerste luchtvaartmaatschappij die businessclass-suites met deuren heeft geïntroduceerd, om passagiers maximale privacy te kunnen bieden. Qsuite biedt bovendien aanpasbare sfeerverlichting, flatbeds en voldoende opslagruimte voor persoonlijke spullen. De businessclass van Qatar Airways is in 2018 bekroond tot World’s Best Business Class tijdens de 2018 SkyTrax World Airline Awards.

Uniek aan de Qsuite is dat er een aparte ruimte kan worden gecreëerd voor 4 personen, ideaal om bijvoorbeeld samen te dineren of te vergaderen. Qsuite beschikt over aanpasbare panelen en beweegbare tv-schermen in de middelste 4 stoelen. Zo kunnen samen reizende collega’s, vrienden of families hun ruimte omtoveren tot een privékamer waarin ze samen kunnen werken, eten en socializen. Wanneer passagiers willen slapen, kan de zitplaats worden getransformeerd tot een privé-unit voor ultieme privacy en comfort. Daarbij is Qatar Airways de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld met tweepersoonsbedden in de businessclass.

Alle zitplaatsen in de QSuite hebben beschikking over ruim 4000 keuzes in het entertainmentaanbod, van opwindende actie tot meeslepende dramafilms. De persoonlijke service van Qatar Airways is gebaseerd op eeuwenoude Arabische gastvrijheid principes. Lees hier meer over de Qsuite van Qatar Airways.