Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

Naar de Weense kerstmarkt met LMX

De dagen worden alweer korter en over een paar maanden staat kerstmis weer voor de deur. Om lekker in de kerstsfeer te komen is een bezoek aan een kerstmarkt in een sfeervolle stad een aanrader voor een leuk dagje of weekendje uit.

De keuze voor kerstmarkten in Europa is groot. Raad zeker eens de Oostenrijkse hoofdstad Wenen aan. Rondom de kerstperiode zie je de stad van haar meest romantische kant. In de adventstijd kunnen dagjesmensen er heerlijk ronddwalen over de talrijke Christkindlmarkten die verspreid liggen over het gehele oude stadscentrum rondom de Stephansdom.

Klassieke muziek
Wenen staat natuurlijk ook bekend om de grote muzikale, klassieke componisten zoals Beethoven, Strauss en Mozart. Sluit een dagje struinen over de kerstmarkten ontspannen af met een klassiek concert in de prachtige coulisse van Schloss Schönbrunn, de zomerresidentie van de Habsburgers.

Pakket
Via LMX-individuell kun je heel gemakkelijk zelf een compleet pakket naar Wenen samenstellen, inclusief vlucht vanaf alle Nederlandse, Duitse of Belgische luchthavens. Boek in het pakket direct een concertbezoek en eventuele overige activiteiten, zoals een rondje Prater, fietstocht of een museumbezoek. Een voordeel is dat LMX de touroperator blijft, al stel je het pakket zelf samen. Nu tijdelijk nog met 12% commissie op elke boeking die gemaakt wordt tot en met 31 oktober.