Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

Doe mee aan de nieuwe Algarve fotoverkiezing!

 

Er gaat weer een nieuwe fotoverkiezing van start! Dit keer gaat Travelution in samenwerking met het toerismebureau van de Algarve op zoek naar de mooiste foto van deze Zuid-Portugese regio door reisagenten!

Zo doe je mee
Laat ons zien hoe goed jij kunt fotograferen! Stuur ons 3 reisfoto's van een bestemming naar keuze waarmee je kunt laten zien wat je in je mars hebt. Stuur vóór 1 augustus jouw mooiste foto's (maximaal 3) via WeTransfer naar fotovanhetjaar@travelution.nl. Voorzie de inzending van je naam, bedrijfsnaam en een korte toelichting bij de foto's. 

Van alle inzendingen gaan drie finalisten vier dagen op reis naar de Algarve! De finalereizen vinden plaats van 2 t/m 6 oktober 2019. Tijdens deze reis leggen de finalisten nogmaals de Algarve zo mooi mogelijk op de gevoelige plaat vast. De mooiste foto’s worden gepubliceerd in de Photo Exclusive bij het novembernummer van Travelution. Vervolgens bepalen de lezers en de vakjury samen welke finalist de beste foto heeft gemaakt. De fotograaf met de beste foto wint een gloednieuwe digitale camera.

De winnaar wordt tijdens een feestelijke ceremonie op de Vakantiebeurs 2020 bekendgemaakt.

Let op: deelname aan deze fotoverkiezing is voorbehouden aan reisprofessionals. Houd er rekening mee dat je ons met het inzenden van jouw foto's toestemming geeft deze rechtenvrij voor meerdere publicaties te gebruiken.