Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Deel  

Je kunt nog mee naar Belfast

 

Het is volop vakantietijd, maar vergeet je niet aan te melden voor het ANVR-Congres! Inmiddels hebben al ruim 160 reisprofessionals zich ingeschreven voor het 4-daagse ANVR-Congres in Belfast. Van 21 t/m 24 november staan daar inspirerende sprekers ‘on stage’ die vanuit diverse invalshoeken ingaan op het thema ‘Een wereld te winnen’.

Sprekers
Het ANVR-Congres belooft een mooie editie te worden met sprekers die de toon zetten, maar die ook de discussie durven aangaan met de deelnemers. Inmiddels bevestigde sprekers op het congres zijn: Anna Pollock (Conscious Travel), Paul Iske (hoogleraar ‘Open Innovation en Business Venturing aan de University School of Business and Economics’, Arjen van Hijum, Marliek Coppens en Jeff Mulder (Store Support), Marjolein ten Hoonte (directeur arbeidsmarkt en MVO bij Randstad), Luud Berings (leiderschapsexpert), Lotus van Cooten (Reiswerk-talent), Lammert Kamphuis (filosoof, spreker en schrijver, docent School of Life) en Michael Levi (CitizenM). Naast zijn eigen presentatie over leiderschap in tijden van transformatie zal Luud Berings ook op eigen wijze de ANVR helpen invulling te geven aan de dagelijkse interactie met sprekers.

Excursies
Belfast en omgeving hebben je veel te bieden aan cultuur, natuur en activiteit. Naast een moderne stad met historisch centrum met o.a. de ‘troubles’, ‘Game of Thrones’, Titanic, murals en pubs kun je ook genieten van de natuur op weg naar de Giant’s Causeway. Deelnemers aan het ANVR-Congres kunnen kiezen uit uiteenlopende excursies waarmee je kennis maakt met de belangrijkste highlights van Belfast. Proef bijvoorbeeld onder het genot van een glas stout de beste Ierse stoofpot in een traditionele bar die dateert uit 1720. Of ga voor Ierse blauwe kaas, gin of biologische gerookte zalm. Actievelingen fietsen mee naar het industriële gebied van de stad en passeer de gigantische kranen Samson en Goliath, de Titanic Studios (thuisbasis van de Iron Throne van Game of Thrones) en scheepswerf Harland & Wolffs. Historieliefhebbers doen de History & Heritage tour en bezoeken de beruchte gevangenis Crumlin Road Goal. Een bezoek aan de City Hall ontbreekt tijdens deze tour niet. Of verdiep je in het Noord-Ierse conflict tijdens een fascinerende Black-Cab-tour. Ook is er de mogelijkheid de stad achter je laten voor een bezoek aan UNESCO-locatie Giants Causeway. Waai uit en geniet van de indrukwekkende basaltformaties langs de grillige kust. Deze excursie wordt afgesloten met een whiskeyproeverij. Muziekfreaks kunnen in Belfast eveneens hun hart ophalen. Van traditionele folk tot punkrock en Van Morrison, de Noord-Ierse stad heeft hoogstandjes in uiteenlopende muziekstijlen voortgebracht. Lees op de congreswebsite meer over de excursies.

Voor het hele programma en om je nog in te schrijven, kun je terecht op www.anvrcongres.nl. Ook kun je zien welke reisprofessionals je daar kunt ontmoeten. Wacht niet te lang: vol is vol.