Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Deel  

Kadobonnen voor agenten bij El Al training

 

Met het volgen van de e-learning El Al op het platform ETravelTraining verkreeg Jolanda Prins van Travel XL in Wormer een El Al-ticket naar Tel Aviv. Liad van de Werf van El Al reikte afgelopen week het ticket persoonlijk uit.

Nieuw: kadobonnen voor enthousiaste agenten  
De module van El Al, dat al sinds 1956 direct van Amsterdam naar Tel Aviv vliegt is nog steeds te volgen. In de e-learningmodule van e-learningplatform ETravelTraining leren reisagenten het product van El Al beter kennen. De komende tijd gaat EL Al leuke acties doen waarbij iedere maand een kadobon van €. 100,- beschikbaar is! 

Belangrijke route
De directe verbinding tussen Amsterdam en Tel Aviv is sinds de start in de jaren 50 een belangrijke route voor El Al. Zowel reizigers op vakantie of familiebezoek als zakelijke passagiers maken veel gebruik van de vlucht. Tussen Nederland en Israël worden veel zaken gedaan, hetgeen resulteert in een groot aantal zakenreizen. Israël staat daarbij bovenaan het lijstje van bestemmingen voor religieuze reizen. Andersom is Nederland een populaire vakantiebestemming voor veel Israëliërs, die naar Amsterdam komen voor een citytrip of Nederland als ideale familiebestemming zien. Er zijn op de route Amsterdam - Tel Aviv 11 vluchten per week. 

De e-learning
Heb jij de El Al-training nog niet gemaakt? Dit kan nog steeds! Ga naar www.etraveltraining.eu, log in op jouw eigen platform en start de training El Al.