Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Deel  

LMX verloot barbecuepakketten bij last-minute boekingen

 

Het is officieel zomer en steeds meer mensen krijgen zin in een vakantie. Bij touroperator LMX merken ze dat de vraag naar last-minute reizen veel groter is dan in het afgelopen jaar. Of het nu gaat om een reis ver weg of een vakantie dichter bij huis, het aanbod van LMX biedt voor ieder wat wils.

Het nieuwe LMX Individuell programma maakt het zelf samenstellen van een last-minute reis heel eenvoudig. Een pakketreis is tevens een optie via de agentenwebsite van LMX of via een van de boekingssystemen, zoals Pytron Waverunner, Traffics, Schmettering, etc. Ook alleen een hotel boeken of een losse vlucht, transfer of excursie behoort tot de mogelijkheden.

Maak kans op een barbecuepakket
De reisagent profiteert mee van een boeking bij LMX. Naast een gunstige commissie, maken reisagenten die een last-minute boeken nu kans op een premium vleespakket voor de barbecue voor 4 personen. Het pakket is inclusief Likkie Lakkie sauzen en een heerlijke marinade om het vlees mee op smaak te brengen.

Hoe maak je kans?
Stuur om kans te maken jouw boekingsnummers naar pascall@lmx-touristik.de
Alle last-minute boekingen binnen de volgende data dingen mee:

  • Boekdatum tussen 18 juni en 30 juli 2019
  • Vertrekdatum tussen 18 juni en 15 september 2019

LMX verloot 2 pakketten en de winnaars worden op 31 juli bekend gemaakt.
Let op: hoe meer boekingen je maakt, hoe meer kans je maakt op het barbecuepakket.

E-learning bij ETravelTraining
Heb jij de e-learning LMX bij e-learningplatform ETraveltraining al gemaakt? Vergroot jouw kennis over LMX en maak ook hiermee kans op te gekke prijzen. Een cadeaubon ter waarde van maar liefst 500 euro van de Bijenkorf wacht op jou. Of ga met een van de troostprijzen aan de haal. Ken jij ons nog niet zo goed, of wil je nog eens opfrissen hoe je bij ons kunt boeken en wat de voordelen voor je klanten zijn? Ga dan naar ett.etraveltraining.nl en maak de training.