Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Deel  

Nieuwe e-learning MaleisiŽ

 

De indrukwekkende hoofdstad Kuala Lumpur, de historie van Melaka, de eeuwenoude oerwouden van Borneo en de prachtige stranden voor een relaxte honeymoon. Maleisië staat garant voor een topvakantie door een mix van moderniteit en cultuur. Ontdek deze veelzijdige bestemming met haar kleurrijke bevolking, exotische eilanden en indrukwekkende flora en fauna beter kennen.

Sinds kort staat er een nieuwe e-learning Maleisië online bij e-learningplatform ETravelTraining. Leer in deze training het land beter kennen. Ontdek wat de moderne steden Kuala Lumpur en Putrajaya te bieden hebben, lees over de hoogtepunten van het Maleisisch schiereiland en verdiep je in de mogelijkheden op het spotten van orang-oetans en neusapen op Borneo.

Reisagenten die de training met 80 punten of meer afronden maken bovendien kans op een plek op een studiereis naar Maleisië in het voorjaar van 2020! De verwachte reisperiode is (onder voorbehoud) in februari/maart.  

Wat moet je doen?
Om kans te maken op een studiereisplaats dien je ervoor te zorgen dat je de training Maleisië met minimaal 80 punten afrondt vóór 31 december 2019. Hoe eerder jij de training afrondt, hoe groter jouw kans op deze prijs. Vergeet je niet aan te melden via de Reizen & Prijzen-pagina van ETravelTraining (alleen mogelijk als je ingelogd bent).

De studiereis wordt mede mogelijk gemaakt voor Tourism Malaysia en PANGEA Travel.