Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Deel  

Maak kans op individuele studiereis Northern Cape

 

De Northern Cape is de grootste provincie van Zuid-Afrika en een must-see bestemming. Of je nu een liefhebber bent van de oceaan, de woestijn, van ongerepte natuur of van karakteristieke stadjes met interessante historie. Het is er allemaal! Met de vernieuwde e-learning Northern Cape van e-learningplatform ETravelTraining maken cursisten opnieuw kans op een individuele studiereis voor twee.

Kom in deze e-learning meer te weten over de populaire fly-and-drive routes en leer de toeristische hoogtepunten van de Northern Cape goed kennen. Vergroot jouw kennis en meld je aan voor de individuele studiereis naar de Northern Cape voor 2 personen. Dit arrangement, o.b.v. één 2-persoonskamer, is een jaar geldig dus je bepaalt zelf wanneer je gaat. Vluchten zijn niet inbegrepen. 

Wat moet je doen?
Ga naar www.etraveltraining.eu, kies hier jouw eigen e-learningplatform en volg de training 'Northern Cape Routes'. Rond deze training af vóór 29 maart 2020 (met minimaal 80 punten) en meld je aan via de button 'Reizen & Prijzen'.

Staat jouw eigen bedrijf er niet tussen, dan kun je de training ook volgen via het eigen e-learningplatform van Northern Cape. Hier kun je de training ook volgen en je tevens aanmelden voor de reis. 

Bloemenseizoen
Binnen een paar weken gaat het bloemenseizoen van start in de regio Namaqualand in Northern Cape.  In de maanden augustus en september verandert het landschap rondom plaatsen als Springbok, Kamieskroon en Nababeep in een tapijt van kleuren. Het maakt de regio in deze tijd van het jaar zeer geliefd bij reizigers. Twee van de beste plekken om de bloemenpracht te bewonderen bevinden zich in het Namaqua National Park. Het Beach Flower Camp biedt prachtige vetplanten in verchillende tinten roze, paars en magenta. Ook het Skilpad Flower Camp, Steinkopf, Springbok en Calvinia zijn aanraders.

Tips en tricks

  • Een paar tips voor reizigers die zich tijdens het bloemenseizoen in Namaqualand bevinden en optimaal van de bloemen willen genieten:
  • De bloemen zien er het mooist uit tijdens hun 'flower-power-uur'. Dit is meestal de heetste periode van de dag, tussen 11.00 en 15.00.
  • Bloemen zijn kwetsbaar. Adviseer reizigers te allen tijden voorzichtig te lopen en niet op de bloemen, bollen of planten te stappen. Begeef je nimmer in kwetsbaar duingebied.
  • De beste tijd om de bloemen te fotograferen is vlak na zonsopkomst of vlak na 15.00 uur.