Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Deel  

Registratie ANVR-Congres Belfast geopend

 

Van 21 t/m 24 november 2019 strijkt het ANVR-Congres neer in Belfast. Vanuit het 4* Grand Central Hotel Belfast, het nieuwste hotel in de Hastings groep gelegen in het centrum van Belfast, ontdekken de 230 reisprofessionals deze moderne stad. Verrassende sprekers gaan aan de hand van het thema ‘Een wereld te winnen’ in op tal van onderwerpen tijdens de congresdagen. Geïnteresseerden kunnen zich nu inschrijven voor het congres.

Op www.anvrcongres.nl vind je het uitgebreide programma en de sprekers die de deelnemers willen inspireren. Na de opening door Tourism Northern Ireland, die het mogelijk heeft gemaakt het congres op deze plek te organiseren, is het de beurt aan diverse sprekers.

Frank Oostdam, directeur ANVR: “We hebben Anna Pollock en anderen bereid gevonden naar Belfast te komen. Zij zet meteen de toon door in te gaan op ‘bestemmingen die zuchten onder massatoerisme’, en geeft aan dat we het ‘anders’ moeten doen. Kamphuis vertelt hoe filosofie ons kan helpen in het dagelijks leven, terwijl Berings de congresdeelnemers richting geeft in het veld van leiderschap en transformatie. Anderen die tijdens deze vier dagen zullen inspireren, zijn Marjolein ten Hoonte (Randstad), Arjen van Hijum (Store Support), Michael Levi (CitizenM) en Paul Iske (Instituut voor Briljante Mislukkingen). Kortom: als betrokken reisprofessional mag je dit niet missen!”

“En natuurlijk”, vult Oostdam aan, “is er tijd om ook deze moderne stad met historische aspecten verder te ontdekken. Een stad die we kennen van de bouw van de Titanic, van de gele kranen van H&W, van ‘Game of Thrones’, ‘Troubles’, de kleurrijke ‘murals’, de Giants Causeway, de sfeervolle pubs en de Bushmills whiskey.”
 

   Inschrijven
Je kunt je vanaf nu inschrijven en registreren op www.anvrcongres.nl. Wie zich voor 20 juli inschrijft krijgt bovendien vroegboekkorting. Vluchten, hotel, lunches, diners, excursies, sprekerspalet, etc. maken dit event tot een inspiratievol congres op ruim een uurtje vliegen van Amsterdam. Wacht niet te lang, want vol is vol.  

Belfast in Travelution
Alvast meer weten over de bestemming? In de juni-editie van Travelution staat een city report Belfast met de belangrijkste highlights van deze stad. Lees hier het report voor een eerste indruk van de congresbestemming.