Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Deel  

Studiereis bij vernieuwde training Aruba

 

Aruba heeft alle ingrediënten voor een droomvakantie in huis. De verrassende natuur, het grote aanbod aan activiteiten en de heerlijke keuken zijn slechts enkele redenen voor een bezoek aan dit Caribische eiland. Op e-learningplatform ETravelTraining staat sinds enkele weken een vernieuwde training Aruba online. Update nu jouw kennis over Aruba en maak daarbij kans op een studiereis in 2020.

Watersport
Omdat het op Aruba altijd waait – en het water heerlijk is van temperatuur - kun je er uitstekend parasailen, windsurfen, kitesurfen en zeilen. Tevens is het mogelijk een jetski, kajak, speedboot of zeilschip te huren. Ga zelf op ontdekkingstocht of boek een ‘kapitein’ of gids. Onderweg kun je vissen of gewoon lekker relaxen. Kinderen halen hun hart op in het waterglijbanenpark op De Palm Island. Daarbij is Aruba een paradijs voor snorkelaars. Je ziet er prachtige koraalriffen en keurrijke vissen. Zwem vanaf het strand of ga mee per catamaran waarmee je naar de beste plekjes wordt gevaren.

Meer weten over wat Aruba te bieden heeft? Maak dan nu de vernieuwde training! Ga naar www.etraveltraining.eu, kies jouw e-learningplatform en klik via de button ‘Trainingen’ om de training Aruba af te ronden. Vergeet je vervolgens niet aan te melden om kans te maken op de studiereis in 2020!